Păcălește vara! Mai bronzată, fără autobronzant

12/08/2015 by

Se spune că nevoia te învață! Știu sigur că să fii fashion vara înseamnă (și) să ai pielea ciocolatie. Dar ce faci când nu ai timp de solar, de plajă sau de piscină, dar nici nu vrei să apelezi la autobronzant? 

bronz natural

Păi, îți spun eu! Profiți de bronzul ăla fin pe care îl capeți doar de la mersul pe stradă, prin soare, și îl accentuezi cu ajutorul unor culori și a unor tips & tricks.

Poartă galben dacă vrei să arăți mai bronzată decât ești!

Bătălia pentru nuanța care îți accentuează cel mai mult bronzul se dă între galben și alb. Eu aleg galben ori de câte ori am ocazia. Când decid să port o ținută de un galben aprins, o completez cu accesorii în nuanțe de alb și bej. Când aleg galben pal, devin îndrăzneață și asortez ținuta cu alte nuanțe pastelate.

fashionup articole galbene
O ținută complet galbenă te poate face să arați mai bronzată decât ești deja!

Galbenul nu are doar rolul de a evidenția bronzul. Nu știu despre tine, dar eu sunt mai veselă când port galben. Nuanța asta mă face să mă simt plină de viață și să fiu mai fericită. Plus că mi se pare o nuanță curajoasă, care arată că nu mă tem să fiu în centrul atenției.

Culorile pastelate îți accentuează bronzul

Pentru un aspect exotic, alege cu încredere culori pastelate. Roz piersică, albastru ocean sau verde mentă sunt nuanțe care te vor avantaja și vor scoate din anonimat orice ținută. Când aleg culori pastelate pentru haine, make-up-ul este unul natural, iar coafura este lejeră. Atenția trebuie să fie doar pe culorile ținutei.

rochii pastel
(sursa foto: popsugar.com)

Culorile pastelate au un efect mai accentuat dacă materialele sunt și ele de vară: mătase, bumbac, dantelă sau voal.  Croielile simple, dar de efect îți vor accentua bronzul și îți vor da un aer chic, de vară.

Ai curaj să te transformi în Albă ca Zăpada?

Pentru un efect dramatic de piele bronzată, alege o ținută albă din cap până în picioare. Știu că poate te gândești că nu e stilul tău, dar vei fi surprinsă să descoperi că ținutele albe nu sunt doar din registrul foarte elegant, ci și din cel al ținutelor casual, care te duc cu gândul la vacanță.

rochie alba be you fashion up
Această rochie albă de la Be You poate fi găsită AICI!

Dacă vrei o pată de culoare la ținuta ta All white, recomand o pereche de pantofi roșii, roz sau albastru marin. Sau un sacou într-una din aceste nuanțe. Desigur, poți obține un accent de culoare și cu ajutorul make-up-ului.

Cum ne machiem ca să accentuăm bronzul?

Trusa de machiaj completă poate fi găsită AICI.
Trusa de machiaj completă poate fi găsită AICI.

Dacă tot am adus vorba de make-up, să-ți spun secretul meu! Pentru machiajul de zi, renunț la fondul de ten. Acesta nu face decât să acopere bronzul. Dacă tenul tău este curat, mai bine renunți la fon de ten.

Un alt truc pe care îl folosesc ca să par mai bronzată este pudra bronzantă. O aplic pe zone cheie ale feței și obțin efectul dorit. Pentru blush, ruj și fard de ochi, aleg nuanțe deschise. Pentru machiajul de seară, îmi colorez buzele cu roșu intens, iar pentru ochi, aleg doar mascara și uneori eyeliner.

EVITĂ: nuanțele de maro sau alte nuanțe pământii! Nu te avantajează deloc dacă vrei să pari mai bronzată decât ești.

Sunt curioasă dacă știai toate aceste lucruri, dar și dacă ai alte secrete prin care putem să părem mai bronzate decât suntem deja. Nu de alta, dar nici eu nu prea am fost văzută de soare anul ăsta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2015
M T W T F S S
    Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact